Bezorging

Laat uw kerstboom bezorgen

Heeft u bij ons de perfecte kerstboom gevonden? Wij bezorgen deze graag bij u thuis! Dus geen gesjouw meer, geen naalden in uw auto en geen zorgen of de boom wel in uw auto past.

Wij hanteren de volgende voorwaarden.

HeythuysenDagelijkse bezorgingGratis
Baexem Dagelijkse bezorgingGratis
RoggelDagelijkse bezorgingGratis
HornDagelijkse bezorgingGratis
BeegdenDagelijkse bezorgingGratis
HeelDagelijkse bezorgingGratis
HeibloemDagelijkse bezorgingGratis
HaelenBezorgdagen op aanvraagGratis
NunhemBezorgdagen op aanvraagGratis
KelpenBezorgdagen op aanvraagGratis
BuggenumBezorgdagen op aanvraagGratis
RoermondBezorgdagen op aanvraag€5,-
NederweertBezorgdagen op aanvraag€5,-
WeertBezorgdagen op aanvraag€7,50

 

Overige plaatsen op aanvraag

 • Picea glauca “conica”

  Deze conica kerstboom is in tegenstelling tot de andere kerstbomen zeer dicht en compact van vorm. Deze boom is langzaam groeiend en mooi donkergroen van kleur. Deze boom is zeer winterhard en hierdoor ook geschikt om na kerst in de tuin te planten.

  Leverbaar vanaf 1 december

  9.50
 • Abies Fraseri

  De abies fraseri is nog de grote onbekende kerstboom maar wint de laatste jaren aan populariteit. Zo is deze boom familie van de Nordmann en zodoende ook zeer naaldvast. Deze boom is echter smaller van vorm en heeft hij kleinere naalden. Kermerkend zijn de enigzind opstaande takken. 

  Leverbaar vanaf 1 december

  12.5022.50
 • EASYFIX MAXI 49 cm

  Wilt u ook uw kerstboom opzetten binnen 5 seconden? Dan is de EasyFix kerstboomstandaard uw beste oplossing.
  De kerstboom word bij aankoop alvast voorgeboort zodat u de kerstboomstandaard alleen maar neer hoeft te zetten en de kerstboom er op dient te plaatsen.

  Uw kerstboom staat rechter en steviger en door het waterreservoir behoud de kerstboom zijn naalden nog langer en blijft de kerstboom nog langer mooi.

  Deze maxi easyfix is door zijn grote voet uitermate geschikt voor grotere bomen. Deze Easyfix maxi is geschikt voor bomen tot 3,30 meter hoogte

  42.50
 • Abies Nordman

  Deze nordman kerstboom is in tegenstelling tot de traditionele kerstbomen naaldvaster. De Nordman spar is een langzaam groeiende spar en is lekker breed van vorm. De naalden zijn mooi glanzend, lekker zacht, geurend en mooi groen van kleur. De Nordman bomen hebben een easyfix voorbereiding. Hierdoor is de boom binnen 30 seconden op te zetten!

  Leverbaar vanaf 1 december

  12.5027.50