Bezorging

Laat uw kerstboom bezorgen

Heeft u bij ons de perfecte kerstboom gevonden? Wij bezorgen deze graag bij u thuis! Dus geen gesjouw meer, geen naalden in uw auto en geen zorgen of de boom wel in uw auto past.

Helaas hebben wij door de massale bezorgaanvragen die wij verleden jaar kregen moeten besluiten om dit jaar niet overal meer dagelijks te bezorgen. Dit is met name in de periode van 3 december tot en met 8 december. Wilt u weten wanneer wij bij u komen? Dit kunt u zien in het afrekenproces. Hier kunt op de kalender klikken voor de beschikbare bezorgdata.

Helaas hebben wij door de explosief gestegen (brandstof)kosten met ingang van dit jaar moeten besluiten om een geringe bijdrage in de bezorgkosten te rekenen.

Wij hanteren de volgende tarieven.

Heythuysen € 2,50
Baexem € 2,50
Roggel € 2,50
Neer € 2,50
Horn € 2,50
Beegden € 2,50
Grathem € 2,50
Heel € 2,50
Heibloem € 2,50
Leveroy € 2,50
Haelen € 2,50
Nunhem € 2,50
Kelpen € 2,50
Buggenum € 2,50
Roermond €5,-
Nederweert €5,-
Nederweert Eind €5,-
Ospel €5,-
Weert €7,50
Rest van Nederland OP AANVRAAG
Standaards kunnen verzonden worden de kosten van verzenden zijn €4,95  

 

Woont u buiten ons bezorggebied en wilt u toch een kerstboom via de website bestellen? Dat kan! Dan kunt u het beste contact opnemen door middel van het contactformulier. Hierin kunt u aangeven welke boom u graag wilt hebben en wanneer u deze graag wil hebben. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw boom op de gewenste dag voor u klaarligt. Wilt u toch liever de boom bezorgd hebben? Wij zullen dan kijken of wij u een passende oplossing kunnen bieden.