Corona maatregelen

De verspreideng van het coronavirus heeft op dit moment een grote impact op de samenleving. Helaas verspreid het virus zich nog steeds erg snel en heeft de overheid besloten om om diverse maatregelen aan te scherpen. Uiteraard volgen wij alle maatregelen die het kabinet instelt en de adviezen die het RIVM adviseert.

Geukemeijer kerstbomen bied een breed assortiment aan kerstbomen en derhalve beschikken wij over een verkoopoppervlakte van ongeveer 700 m2. Op deze ruim opgezette verkooplocatie is het mogelijk om voldoende afstand te houden. Voor uw en onze veiligheid hebben wij onze verkooplocatie anders ingericht dan verleden jaar. Zo wordt u gestimuleerd om rond te lopen en zijn de paden extra breed. Ook zal de kassa zich buiten bevinden zodat de gehele verkoopoppervlakte buiten is.

Graag willen wij u vragen om rekening te houden met onderstaande zaken:

  • Betaal bij voorkeur met PIN
  • Kom bij voorkeur alleen
  • Aanwijzingen van het personeel dienen altijd opgevolgd te worden
  • hou ten minste 1,5 afstand van elkaar
  • Bestel bij voorkeur online en laat je kerstboom bezorgen
  • Vermijd indien mogelijk drukke vrijdagen en zaterdagen.
  • Uiteraard bezorgen wij de boom bij u thuis zoals u gewend bent. Wel met inachtneming van 1,5 meter afstand en tot aan de voordeur
  • Bij afhaling leggen wij de boom nog steeds bij u in de auto. Wel met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Wilt u contactmomenten liever vermijden? Wij hebben een kruiwagen of steekwagen tot onze beschikking.

Wij begrijpen heel goed dat u zelf de boom die u wil hebben graag eerst gezien wil hebben. Elke boom is tenslotte uniek. U kunt ons altijd een Whatsapp sturen of een email met een omschrijving ( Bv Nordman boom, 2 meter hoog, slank model) van de boom die u graag wil hebben. Wij zullen dan een foto van de boom maken en deze naar u door mailen of appen. Als deze boom voldoet aan uw wensen dan kunnen wij deze boom bij u bezorgen of wij leggen deze klaar voor afhaling om de contactmomenten te vermijden. Betaling kan via ideal via onze website.

Tot slot wensen wij u veel plezier met uw aankoop en laten wij hopen dat deze maatregelen in 2022 niet meer nodig zijn.