easyfix assortiment

Easy fix assortiment
EasyFix Kerstboomstandaarden hebben wij in diverse soorten en maten. De kerstboomstandaarden zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, maten en materialen. Zo vind je altijd een kerstboomstandaard die bij het interieur past en die past bij de lengte van uw kerstboom.

TIP: Mocht u twijfelen? Kies dan een standaard voor een grotere maat boom. De standaard gaat jarenlang mee en zo kunt u hem elk jaar gebruiken, ook als u een jaar een grote kerstboom aanschaft.

Kerstbomen tot 150 cm

Heeft u altijd een kerstboom tot 150 cm? In dat geval kunt u gebruikmaken van onze kleinste standaard. Dit is de EASYFIX MINI LIGHT  een prima keuze. Deze standaard is gemaakt van plastic en alleen verkrijgbaar in de kleur groen.

Kerstbomen tot 230 cm

Heeft u een kerstboom tot 230 cm? In dat geval is de klassieke EASYFIX CLASSIC GREEN standaard een goede keuze. Deze standaard is gemaakt van plastic en alleen in groen verkrijgbaar.

Kerstbomen tot 250 cm

Voor huiskamer hoge kerstbomen adviseren wij de EASYFIX CLASSIC Deze standaard heeft vanwege zijn degelijkheid onze voorkeur. Deze kerstboomstandaard is gemaakt van metaal en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Kerstbomen tot 300 cm

Voor bomen tot 300 cm adviseren wij de EASYFIX MAXI Deze standaard is gelijk aan de classic alleen de diameter is breder en daardoor geschikt voor grotere bomen. Ook deze is van metaal en verkrijgbaar in de kleuren groen, antraciet en houtlook