Kerstboominzameling 2021

na de kerst haalt de gemeente de kerstbomen huis aan huis op

28-12-2020.

De kerstdagen zijn inmiddels voorbij. Wij hopen dat u fijnekerstdagen heeft gehad en dat u veelplezier heeft beleefd aan de kerstboom van www.geukemeijerkerstbomen.nl. Het nieuwe jaar komt eraan en langzaam begint de tijd weer aan te breken dat de kerstboom toch echt de deur uit moet. Woensdag 6 januari 2021 is het Driekoningen en voor velen toch het moment om de boom de deur uit te doen.

Na Driekoningen zal de gemeente Leudal zorgdragen voor de inzameling van de kerstbomen in de kernen van de gemeente Leudal.

In week 1 (vanaf 7 januari) worden de kerstbomen huis aan huis opgehaald. Dit geldt alléén voor de kernen (binnen de bebouwde kom) en niet voor het buitengebied. Dit jaar wordt wederom gebruik gemaakt van de ondersteuning (o.a. beladers) van tien verenigingen.

Alle burgers wonende in de kern of het buitengebied kunnen de kerstboom gratis aanbieden bij het milieupark Maasbracht of Roggel. De ophaaldagen en de voorwaarden treft u hieronder aan:

De kerstbomen worden huis-aan-huis opgehaald op:

  • Donderdag 7 januari 2021: kern Roggel, Neeritter, Ittervoort, Buggenum en Nunhem.
  • Vrijdag 8 januari 2021: kern Heibloem, Heythuysen, Neer, Horn, Grathem, Kelpen-Oler, Hunsel, Haler en Ell
  • Maandag 11 januari 2021: kern Baexem en Haelen 

U dient de kerstboom uiterlijk om 8.00 uur aan de straatkant aan te bieden ontdaan van alle versieringen, potten of emmers. Bomen die te laat worden aangeboden worden niet meer opgehaald.

(bron: http://www.leudal.nl)

Woont u in een andere gemeente? raadpleeg in dat geval de website van uw gemeente