kerstboom inzameling 2022

na de kerst haalt de gemeente de kerstbomen huis aan huis op

29-12-2021.

De kerstdagen zijn inmiddels voorbij. Wij hopen dat u fijne kerstdagen heeft gehad en dat u veel plezier heeft beleefd aan de kerstboom van www.geukemeijerkerstbomen.nl. Het nieuwe jaar komt eraan en langzaam begint de tijd weer aan te breken dat de kerstboom toch echt de deur uit moet. Donderdag 6 januari 2022 is het Driekoningen en voor velen toch het moment om de boom de deur uit te doen.

Na Driekoningen zal de gemeente Leudal zorgdragen voor de inzameling van de kerstbomen in de kernen van de gemeente Leudal.

In week 2  (vanaf 11 januari) worden de kerstbomen huis aan huis opgehaald. Dit geldt alléén voor de kernen (binnen de bebouwde kom) en niet voor het buitengebied. Dit jaar wordt wederom gebruik gemaakt van de ondersteuning (o.a. beladers) van tien verenigingen. Alle burgers wonende in de kern of het buitengebied kunnen de kerstboom gratis aanbieden bij het milieupark Maasbracht of Roggel. De ophaaldagen en de voorwaarden treft u hierbij aan en staan tevens vermeld op de website van de gemeente.

De kerstbomen worden huis-aan-huis opgehaald op:

 • Dinsdag 11 januari 2022 
  kern Neeritter, Ittervoort en Baexem
 • Woensdag 12 januari 2022 
  kern Buggenum, Nunhem, Neer en Horn 
 • Donderdag 13 januari 2022  
  kern Roggel en Haelen
 • Vrijdag 14 januari 2022 
  kern Heibloem, Heythuysen, Hunsel, Haler, Grathem, Kelpen-Oler en Ell 

U dient de kerstboom uiterlijk om 8.00 uur aan de straatkant aan te bieden ontdaan van alle versieringen, potten of emmers. Bomen die te laat worden aangeboden worden niet meer opgehaald.

(bron: http://www.leudal.nl)

Woont u in een andere gemeente? raadpleeg in dat geval de website van uw gemeente