Over ons

Over Geukemeijer Kerstbomen

Wij van Geukemeijer Kerstbomen zijn een klein familie bedrijf dat zich voornamelijk bezighoud met de verkoop van kerstbomen aan met name particulieren. Wat 30 jaar geleden begon als een hobbymatige teelt van enkele kerstbomen is inmiddels uitgegroeid tot een professionele kwekerij met diverse soorten kerstbomen!

U kunt er op rekenen dat er veel zorg besteed wordt om een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand assortiment samen te stellen! Wij inspecteren en selecteren zelf onze bomen. U als klant kunt verwachten dat u verzekerd bent van de juiste kwaliteit. U mag van ons dan ook service verwachten waarin wij geen concessies doen!

Zo voorzien wij elke gezaagde boom standaard van een voorgeboord gat. Zo kunt u de boom heel gemakkelijk optuigen met het Easyfix systeem. Bij ons zijn de speciale Easyfix standaards verkrijgbaar. Hierdoor is optuigen een fluitje van een cent! Ook krijgt u bij aankoop van uw gezaagde kerstboom 2 gratis zakjes treefood om uw boom nog langer mooi te houden.

Ook als u de perfecte kerstboom heeft gevonden krijgt u van ons een perfecte service. Zo beschikken wij over een netmachine om uw kerstboom netjes en compact in te pakken. Ideaal om de kerstboom te vervoeren.Wenst u liever dat de kerstboom bezorgd word? Ook dat is mogelijk. Wij leveren in Heythuysen, Baexem, Roggel, Haelen, Leveroy, Horn, Buggenum, Nunhem, Beegden en Heel. Maar ook in Weert en Roermond. Overige plaatsen op aanvraag.

Dit jaar zal onze particuliere verkoop starten op vrijdag 24 november.

Openingstijden

Wij zijn geopend vanaf vrijdag 24 november op onderstaande tijdstippen.

Maandag 8:30-17:00
Dinsdag 8:30-17:00
Woensdag 8:30-17:00
Donderdag 8:30-17:00
Vrijdag 8:30-17:00
Zaterdag 8:00-17:00
Zondag 10:00- 17:00