Zakelijk

 

 

Zakelijk kerst vieren

Organiseert u een kerstevent, een kerstsessie of wilt u uw bedrijf gewoon een sfeervol aankleden met kerst? Ook in dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u hiervoor de juist kerstbomen leveren. Wij zullen samen met u uw wensen bespreken. Op basis hiervan kijken wij wat voor bomen hiervoor het meest geschikt zijn.

Wij bezorgen vervolgens op de afgesproken datum de bomen bij u aan huis. Indien gewenst kunnen wij de bomen na afloop van het event of na de kerstperiode weer bij u afhalen. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar!

Alle bomen worden standaard in een net ingepakt. Hierdoor kunnen de bomen ook getransporteerd worden naar ruimtes die alleen middels een smalle doorgang of met een lift bereikbaar zijn. Indien gewenst kan de boom in een folie gepakt worden. Zo vallen er tijdens het transport door het gebouw heen ook geen naalden op de vloer.

Omdat wij werken met het easyfix systeem kunnen de bomen heel eenvoudig bij u opgezet worden. Zo kan slechts 1 medewerker alle bomen in een mum van tijd opzetten. Wij kunnen hiervoor de benodigde standaards leveren. Deze zijn te huur of te koop. Indien u kiest voor huur dan halen wij deze na de kerst weer bij u op. Ook kunnen wij na de kerst de bomen bij u afhalen.

Indien gewenst kunnen wij er de zogenaamde kerstboomzak bijleveren. Deze zak trekt u na de kerst over de kerstboom zodat er ook na de kerst tijdens transport door uw bedrijf geen naalden zullen vallen.

Kortom hierin zijn veel mogelijkheden. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier op de website

De voorgeboorde kerstboom kan eenvoudig voorzien worden van een standaard

 

Kaarsrecht en binnen 30 seconden op zijn plaats